Aksesoari za venčanje koji će upotpuniti izgled mlade

Mlada sa nakitom i aksesoari za vencanje

Aksesoari za venčanje koji će upotpuniti izgled mlade

Aksesoari za večanje, odnosno modni detalji kojima će mlada upotpuniti svoj izgled, nikad nisu i neće izaći iz trenda – koliko god venčanica sama po sebi bila atraktivna i lepa. Naime, uz svu pažnju koju privlači, ukoliko je venčanica sve što mlada nosi na svom venčanju, ipak može ostaviti utisak “nedovršenog” stajlinga, pa je svakako poželjno dodatno je oplementiti detaljima koji će, od glave do pete, govoriti “Ja sam nevesta i ovo je moj dan!”.

S obzirom na to da Aria godinama ispunjava sve vaše želje u vezi sa organizacijom venčanja koju umesto vas obavlja, a istovremeno obezbeđuje i prelep prostor za venčanje, imamo i ogromno iskustvo u radu sa mladama. 

Od toga kako izabrati venčanicu, pa sve do detalja kao što su briga o frizuri za svadbu ili aksesoarima koje će mlada nosi na svom venčanju – znamo koliko je važno da sve protekne savršeno!

Zato vam u nastavku teksta nudimo vodič kroz aksesoare za venčanje, kao što su nakit za mladu, ukrasi za kosu za mladu, ali i krzno koje mlade često nose na zimskim venčanjima, kao i šnale i drugi detalji.

Nakit za mladu – nakit uz venčanicu za savršen stajling

Osim burme, koja je svakako najvažniji i najsimboličniji nakit za mladu, mlada bi mogla da nosi i druge detalje kao nakit koji će upotpuniti njen izgled i ulepšati čitav stajling. Nakit za venčanje, naravno, treba da se uklapa sa najvažnijim odevnim komadom tog dana – sa venčanicom. 

Ukoliko je venčanica svedena i nema puno ukrasa u vidu šljokica, bisera, upadljivih vezova, tila ili kristala na sebi, nakit za mladu može da bude taj koji će biti upadljiv i dodatno krasiti ceo stajling.

S druge strane, ukoliko je venčanica za mladu upadljiva, ukrašena i raskošna, nakit za mladu bi morao da bude sveden i jednostavniji. Takođe, on treba da se uklapa i dopunjuje sa ukrasima na samoj venčanici. 

Na primer, savršen nakit uz venčanicu koja je ukrašena biserima bile bi biserne minđuše ili biserna šnala. Nakit za mladu koja nosi venčanicu sa kristalnim ukrasima može biti u vidu jednostavne ogrlice sa priveskom kristala, ili svedeni komad nakita od belog zlata ili srebra.

Ono što se u praksi pokazalo kao najbolje rešenje za nakit za mladu i ono što neveste najviše vole da nose kao aksesoar na sebi za venčanje jesu elegantne minđuše i ukrasi za kosu.

Ukrasi za kosu za mladu kao savršen aksesoar za venčanje

Moderne mlade uglavnom poštuju tradiciju i odlučuju da, u skladu sa njom, na svom venčanju nose veo. Ipak, retko koja mlada ga zadrži tokom proslave, a kosa joj svakako i dalje može biti predivno ukrašena i tako se uklapati uz venčanicu i ceo izgled mlade. 

Sve što je potrebno upravo su ukrasi za kosu za mlade

To može biti upečatljiva šnala, rajf ili tijara (za čije je nošenje možda jedinstvena prilika). Takođe, nakit za kosu može biti i kompleksniji, zanimljiviji i atraktivnji od klasičnih formi ukrasa za kosu koje smo naveli.

Važno je da se ukrasi za kosu za mladu uklapaju uz venčanicu, uz frizuru i uopšte ostatak izgleda neveste, a svakako predstavljaju jedan od najzastupljenijih i najčešćih izbora za aksesoar za venčanje

Belo krzno kao odličan modni detalj za mladu zimi

Već se ustalilo to da mlade zimi nose aksesoar koji ih dodatno greje, a obično se odlučuju za kratki kaputić od belog krzna. Ovaj modni detalj za zimsko venčanje svakako se preporučuje, ali treba voditi računa – ne ide svaki kroj i svaki dizajn kaputića, odnosno bundice, sa svakom venčanicom!

Ovde dolazimo do verovatno najvažnijeg saveta za aksesoar za mladu, ali generalno i ceo izgled mlade na venčanju – celokupnog stila.

Prelepa mlada sa aksesoarima za vencanje i vencanicom

Aksesoar za venčanje treba da bude u skladu sa stilom mlade

Da li je nevesta više retro ili moderna? Voli li da izgleda atraktivno ili romantično? Da li joj se više dopada dizajn modne kuće Šanel ili Versaće?

Prilikom uklapanja modnih detalja za venčanje, ali i biranja venčanice, pa čak i ukrasa u enterijeru prostora, važno je biti dosledan stilu koji mlada preferira. 

Zato i samo biranje nakita za venčanje, ukrasa za kosu za mladu, ili bilo kog drugog aksesoara – treba da bude dosledno celokupnom stilu mlade i čitave proslave. 

Romantično venčanje i romantična venčanica, u kojoj mlada izgleda kao da je upravo izašla iz najlepše bajke, znače i romantični aksesoar za mladu. Šik, jednostavna venčanica najbolje će ići sa minimalistički dizajniranim nakitom i ostalim aksesoarima, dok će atraktivna venčanica i čitav stil mlade koja odiše seksepilom, biti sjajno uklopiv sa većim, hrabrijim komadima nakita ili druge vrste aksesoara za mladu. 

Sigurno razumete pravilo – aksesoar ne sme da odura od celokupnog stila mlade. Pod “stil” ne mislimo samo na venčanicu, već i šminku za mladu, kao i njenu frizuru, ali i celokupni ambijent same proslave venčanja, odnosno svadbe. 

Ovo je jedini siguran put do mlade koja odlično izgleda, ali se tako i oseća!

Ukoliko upravo tražite kako da dođete do savršenog izgleda za ovaj poseban dan, sigurni smo da vam je potreban i čaroban prostor u kome ćete prirediti ovu “proslavu svog života”. 

Fiesta Events centar je tu da vam obezbedi magičan prostor, sa pogledom na najlepši deo naše prestonice. Osim toga, možete nam prepustiti i organizaciju venčanja – kontaktirajte nas – biće nam zadovoljstvo da budemo deo vašeg specijalnog dana.