Najbolji pokloni za nju povodom godišnjice braka

Moma koji iza leđa drži cvet za devojku preko puta njega

Najbolji pokloni za nju povodom godišnjice braka

Godišnjica duge veze ili braka je definitivno nešto treba obeležiti, a da romantika još postoji, dokazuju mnogi parovi koji ne propuštaju da ovaj važan datum u godini učine posebnim. Dok neki smatraju da je mali znak pažnje idealan poklon za ovu priliku, drugi se odlučuju na nešto spektakularnije varijante koje takođe šalju poruku posvećenosti i ljubavi. 

Koji ste vi tip kada je biranje poklona za vašu lepšu polovinu u pitanju?

Ukoliko se bliži i vaša godišnjica ne znate kako da je upriličite, u nastavku pročitajte nekoliko ideja za poklon damama, koje će sigurno naići na pozitivne reakcije od druge strane. 

#1 Kozmetika i nega: za dame koje brinu o sebi i znaju šta žele

Ako ste u dilemi čime da obradujete svoju lepšu polovinu, postoji nešto sa čim apsolutno nikada ne možete da pogrešite, a to je kvalitetan kozmetički set za koji vam nijedna žena nikada neće reći da joj ne treba ili da je suvišan. 

Dakle, vaš zadatak je samo da izaberete zaista kvalitetan set sa prirodnim proizvodima, a oko konkretnih detalaj uvek možete da se posavetujete sa drugaricom, sestrom ili mamom. Žene ipak najbolje znaju šta žene žele. 

#2 Romantična večera – za one koje vole iznenađenja

Romantična večera spada u klasike koji nikada neće izaći iz mode. Lep restoran, prijatan ambijent i kvalitetna hrana su uvek na elegantan potez, pa suprugu uvek možete obradovati večerom na nekom posebnom mestu. 

Ipak, nešto što će može još više da je iznenadi jeste večera spremljena u vašoj režiji! Dovoljno je da kući stignete pre nje, nabavite dobre recepte, sve potebne namirnice i nekoliko dekorativnih detalja koji će upotpuniti atmosferu. Čak i ako ne ispadne idealno, sigurni smo da će ona znati da ceni vašu pažnju!

Na internetu je moguće pronaći niz raznovrsnih recepata, a ukoliko je vaša lepša polovina naklonjena isključivo zdravoj ishrani, udovoljite joj i u tom pogledu! Poručite organske proizvode online, što je definitivno najlakši način kupovine, i eksperimentišite sa zdravim sastojcima koji u rezultatu daju fenomenalna, ukusna jela. 

Crvena sveća koja gori na svečanom stolu za večeru

#3 Put na dugo željenu destinaciju – za hedoniste i avanturiste 

Putovanje je uvek pun pogodak kada je reč o iznenađenjima! S obzirom na to da ste verovatno vi osoba koja zna o kojim destinacijama mašta vaša partnerka, u idealnoj ste poziciji da joj priredite iznenađenje koje će pamtiti do kraja života. 

Kada kažemo romantično putovanje, u glavni nam je odlazak u Pariz i šetnja njegovim ušuškanim uličicama, što je verovatno putovanje iz snova svakog para. Međutim, ova destinacija svakako nije jedina koja ispunjava sve kriterijume. 

Vikend na obali mora, nekoliko dana u bajkovitom planinskom ambijentu ili poseta nekom obližnjem gradu može biti jednako uzbudljivo, lepo i romantično, jer znamo da nije bitno gde ste, nego sa kim ste. 

#4 Nove cipele ili torba – za dame koje cene dobar ukus

Niste inspirisani za eksperimentisanje, nemate dovoljno vremena na raspolaganju za putovanje, ipak želite da organizujete iznenađenje, a uz to znate koje cipele priželjkuje vaša supruga? Onda nemate problem. 

Cipele, u kombinaciji sa kvalitetnom torbom ili nekim efektnim aksesoarom su uvek lep i praktičan poklon za damu, naročito ako znate šta je to što joj se dopada, a složićete se, žene o tome izuzetno često pričaju. Dakle, pažljivo poslušajte njene želje, i ona će sigurno biti oduševljena. 

#5 Komad nakita – za one koji cene trajne uspomene

Uvek autentičan poklon je komad nakita, a uz ovakvo iznenađenje možete biti sigurni da je trajna uspomena koja će uvek podsećati na važan datum. Ono zbog čega je nakit sjajan poklon jeste činjenica da teško izabrati komad koji se neće dopasti osobi kojoj je namenjen, jer kvalitetan nakit uvek nailazi na lepe i pozitivne reakcije, kojim go povodom da se poklanja bilo kojoj osobi. 

Diskretni komadi su idealni za svakodnevno nošenje, dok se upečatljiv nakit preporučuje za posebne prilike i kombinacije. Poznavajući svoju partnerku, izaberite ono što se više slaže uz njenu ličnost i stil – sigurni smo da nećete promašiti. 

Nadamo se da smo vam navedenim predlozima pomogli, i da ćete uz malo kreativnosti, pažnje i vremena organizovati nezaboravnu godišnjicu uz lepa i romantična iznenađenja. Srećno!