Top 3 najlepše sale za venčanja u Beogradu

Top 3 najlepše sale za venčanja u Beogradu

Toliko zanimljivih i lepo dizajniranih prostora za venčanja u Beogradu ima da svako može pronaći ono što želi. Da li nam velika i raznolika ponuda pomaže ili odmaže u izboru? Zavisi, ali svakako je bolje da imate više izbora.

Svaki početak planiranja venčanja polazi od izbora restorana, a već na prvom koraku dolazimo do slatkih muka. Potražanja je izuzetno velika i najbolji termini se brzo popunjavaju, pa je prostora za razmišljanje i odlaganje odluke je sve manje.

Zato se posvetite reševanju jedne od najvažnijih stavki u planiranju. Fiesta events tim želi da vam u tome pomogne, zato vam predlažemo najlepše sale za venčanja na predivnim lokacijama u Beogradu.

 

Splav Kopernikus 610 – Savski kej kod Ušća

Beograd krase dve predivne reke, a svaka pomisao na najlepšu lokaciju u gradu usmerena je na neku od obala. Sasvim je logično da se jedan od najlepših prostora za venčanja nalazi upravo na obali.

Druga asocijacija na Beograd i leto su splavovi. Kultna mesta zbog kojih smo poznati u čitavom svetu. Kada spojimo Beograd – venčanje – splav, svakako da će jedna od asocijacija biti splav Kopernikus 610.

Na samom ušću reke Save u Dunava, na najpopularnijem mestu za splavove, nalazi se Kopernikus event centar. Objekat čine dve velike sale, jedna je u prizemlju, a druga se nalazi na spratu. Dok na vrhu splava možete uživati pod vedrim nebom, na ogromnoj terasi.

Kompletna strana do vode je u staklu, a pogled koji se pruža iz sale prema Kalemegdanu ne može se opisati. Naš tim Fiesta dekoracije za svadbu u ovom prostoru uvek ima zanimljive ideje za dodatno ulepšavanje prostora. A kada svadbu organizujete u jednom takvom prostoru, dekoracija za slikanje vam je mnogo olakšana. Ma jednostavno ne morate o tome razmišljati, prirodna pozadina je sasvim dovoljna.

The Dream Event Venue – Beton hala

Zadržaćemo se još malo na obali Save, jer pored splavova na obali imamo i malo drugačiji koncept prostora za svadbe. Poseban doživljaj i luksuz pružaju nam restorani u Beton hali, a jedna od takvih sala za proslave je The Dream Event Venue.

Ako vam splavovi nisu zanimljivi, a ipak želite da vaš dan proslavite na obali, ovo je pravi izbor. Lokacija u centru Beograda a opet pored reke, jako popularna i otmena. Sa jedne strane pruža se izuzetan pogled na Novi Beograd i splavove, a sa druge ka Beogradu na vodi i velelepnoj kuli.

Svaki gost na vašem venčanju biće oduševljen i počastvovan što je deo tako lepe proslave na ovom fantastičnom mestu. The Dream je prostor koji odiše savremenim dizajnom i luksuzom. S’ obzirom da je naša ekipa Fiesta dekoracije već ukrašavala ovaj prostor, možemo vam dati dobre savete za dodatno ulepšavanje prostora.

Hotel Metropol Palace – Centar Beograda

Kada se sa reke povučemo malo ka centru grada, izbor je daleko veći. Želimo da mladencima koji se nama jave ponudimo najbolje opcije na najboljim lokacijama, tako da je naš izbor uvek hotel Metropol Palace.

Velika prednost ovog kultnog hotela je lokacija. Nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra, što predstavlja gotovo sam centar grada. Mladencima koji crkveno venčanje obavljaju u Hramu Svetog Save ili Crkvi Svetog Marka često predstavlja prvi izbor zbog blizine.

Šta reći o enterijeru prostora za organizaciju proslava, ali i samog hotela?! Sala za venčanje je dizajnirana po najvišim standardima, pa je izbor hotela Metropol uvek dobar izbor. S’ obzirom da je hotel u pitanju, olakšavajuća okolnost je i smeštaj, kako za mladence tako i za goste koji planiraju malo više da se opuste.

 

Da li smo vam bar malo olakšali izbor?

Odluka o izboru sale za venčanja nije mala stvar. To je odluka zahteva određeno vreme, dok se sve informacije obrade i napravi uži izbor. Savetujemo da napišete spisak stavki koje su obavezne da prostor ispunjava, ali i sekundarne koje bi bile dodatni bonus.

Sva tri prostora koji smo naveli su deo naše ponude, ako vam je neki od njih ušao u uži izbor, mi smo vam na raspolaganju. Naša misija je da vam olakšamo proces organizacije venčanja

Kompletna organizacija jednog ovakvog događaja je proces koji traje mesecima. Ne želimo da vas u samom startu zastrašimo, ali taj preriod zna biti stresan. Nemojte dozvoliti da vam organizacija bude naporna i kada dođe dan venčanja budete iscrpljeni i bezvoljni.

Dok ste još na početku planiranja svadbe možete zatažiti pomoć iskusnih ljudi. Uz pomoć Fiesta event tima uživaćete u danima koji vam predstoje.