Cvetići za svadbu – kićenje svatova

Kićenje svatova jedno je od naših tradicionalnih običaja koja postoji još od davnina i koje je i dan danas predstavlja nezaobilaznu stavku svakog venčanja. Međutim, ovaj običaj se kroz vreme menjao – od tradicionalne grančice ruzmarina, pa sve do modernih i unikatnih narukvica za goste kakavih danas imamo. Upravo zbog toga, u našoj ponudi ćete pronaći veliki izbor ukrasa od onih tradicionalnih, pa sve do današnjih modernijih.

Kićenje za svadbu – ukrasi za kićenje svatova

Običaj kićenja svatova sa sobom nosi dugu tradiciju, a koji je opstao i dan danas. Kao i kod većine naših običaja, tako i kod kićenja za svadbu postoje određena pravila koja su se, čini se zadržala, međutim sam izgled ukrasa za svatove se značajno izmenio.

Nekada se za ukrase tradicionalno koristio ruzmarin za kićenje svatova, a u današnje vreme njega zamenjuju moderniji cvetići za svadbu, odnosno cvetni aranžmani napravljeni kako od prirodnog, tako i od veštačkog cveća. Takođe, izmenio se i način kačenja ukrasa – od nekadašnjih ukrasa koji su se kačili na rever, danas su sve više prisutniji samolepljivi ukrasi kako bi se izbeglo korišćenje špenadli.

Bilo kako bilo, ukrasi za svadbu predstavljaju sastavni deo svakog venčanja, koji izgledom treba da se uklopi uz celokupnu dekoraciju stolova i samog ambijenta.

U našoj ponudi nudimo vam veliki izbor ukrasa za svatove, od onih modernijih pa sve o onih starinskih za one koji neguju vekovnu tradiciju.  

Cvetići za svadbu dolaze u različitim bojama, napravljeni od prirodnog ili veštačkog cveća po želji mladenaca. Za vas možemo kreirati svedene kao i luksuzne ukrase čiji ćemo izgled prilagoditi celokupnoj dekoraciji.

Uz ukrase u ponudu ulaze i korpe za kićenje svatova koje mogu biti ukrašene raznim materijalima tako da se uklapaju uz ostalu dekoraciju. Osim toga, u današnje vreme mladenci se sve više odlučuju da za posebne goste poput kumova odaberu drugačije ukrase te smo u našu ponudu uvrstili i jedinstvene, unikate ukrase koji su namenjeni za vaše najbliže.

Kićenje svatova – odaberite unikatne ukrase za svatove iz Fiesta Events ponude

Osim krucijalnih segmenata za venčanje, za vas ćemo se pobrinuti i oko onih sitnih detalja vašeg venčanja koji će upotpuniti celokupan događaj.

Stručan tim u Fiesta Events & Decoration dizajniraće ukrase prema vašoj želji i učiniće sve da vaše venčanje bude autentično i glamurozno.

KONTAKTIRAJTE NAS

Cvetići za svadbu – cene i široka ponuda ukrasa

Našim budućim mladencima pružamo veliki izbor cvetića za svadbu po povoljnim cenama. Cene ukrasa za svadbu ponajviše zavise od njihovog izgleda, odnosno od toga da li ćete se opredeliti za standardne cvetiće za svadbu ili one glamuroznije, kao i od količine.

Sve u svemu, za vas smo pripremili posebne pakete ukrasa za svadbu sa odličnim odnosom cene i kvalliteta.

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije. Kontaktirajte nas!.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber