Dekoracija luka za slikanje

Rajska vrata ili svadbeni luk za slikanje postao je neizostavni deo dekoracije za venčanje. Rajska vrata obično su ukrašena cvetnim aranžmanima bilo to veštačkim ili prirodnim cvećem čija je namena višestruka. Za koju god namenu koristili svadbeni luk, nema sumnje da će prostor učiniti lepšim, i da ćete uz njega imati najlepše svadbene fotografije! Pogledajte našu ponudu!

Rajska vrata – svadbeni luk za slikanje

U današnje vreme, venčanje ne može da se zamisli bez raskošne dekoracije koja će dodatno oplemeniti svadbeni prostor. Osim same dekoracije prostora, posebna pažnja poklanja se dekoraciji stolova i stolica kako bi celokupan doživljaj bio kao iz bajke.

Kada je reč o dekoraciji prostora, sve više su pristutniji cvetni paravani, odnosno cvetni luk za svadbe čija namena može biti višestruka. Cvetni luk za svadbu može poslužiti kao glamurozan paravan za slikanje sa gostima ili kao detalj prilikom građanskog venčanja.

Ovakvi aranžmani obično se prave od metalne konstrukcije kako bi osigurali stabilnost, a njih obično ukrašavamo cvetnim aranžmanima prema želji naših mladenaca.

Iako u našoj ponudi već imamo veliki izbor rajskih vrata, u potpunosti se prilagođavamo želji mladenaca, te za vas možemo kreirati potpuno novi i drugačiji luk za slikanje jer želimo da vaš dan prođe savršeno, i baš onako kako ste ga vi zamišljali.

Luk za svadbu ukrasićemo cvetnim aranžmanima prema vašim željama, koristeći aktuelno, prirodno cveće koje će oduševiti sve goste! Za vas ćemo kreirate glamorozan ili vintage stil u zavisnosti od vašeg ukusa.

Osim samog cveća koje možete i sami da birate, na raspolaganju imate i nekoliko oblika luka za slikanje – okrugli ili pravugaoni. Luk za svadbu možemo dodatno ukrasiti belom tkaninom koja će se savšeno stopiti sa cvetnim aranžmanima.

Prilikom izrade luka za svadbu, važno je da znamo i boje ostale dekoracije, kako bi se svadbeni luk u potpunosti uklopio sa celokupnom dekoracijom.

Dekoracija luka za slikanje u Fiesta Events & Decoration

Pored naše bogate ponude prostora za venčanje, odnosno sale za venčanje, muzike, hrane, dekoracije stolova nudimo i dekoraciju luka za slikanje koji je u današnje vreme neizostavni element dekoracije na svakom venčanju!

Saslušaćemo vaše ideje i želje i za vas kreirati savršenu cvetnu dekoraciju koja će oplemeniti vaš prostor i učiniti da vaše venčanje izgleda kao iz bajke!

Fiesta Events tim vam stoji na raspolaganju. Kontaktirajte nas i započnite vašu priču uz stučan i posvećen tim profesionalaca!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.