Dekoracija mladenačkog stola

Dekoracija mladenačkog stola predstavlja centralnu komponentu svadbene sale, te je nužno da ona odiše dozom elegancije i glamura. Kako će odabir dekora u velikoj meri uticati na celokupnu impresiju događaja i ujedno obeležiti vaše svadbene fotografije, neophodno je da izaberete aranžman koji će adekvatno odslikati vašu inicijalnu viziju – u našoj ponudi ćete pronaći veliki izbor cvetnih aranžmana i autentičnih dekoracija za mladenački sto koji će zadovoljiti sve kriterijume!

Mladenački sto – dekoracija i aranžmani fantastičnog izgleda

U našem aranžmanu nalazi se mnoštvo ukrasa, kako bi se dekor mladenačkog stola uklapao sa celokupnim ambijentom, odnosno sa dekoracijom svadbenih stolova za goste, kao i sa lukom za slikanje.

Ikebane kao dekoracija mladenačkog stola su najpopularniji zahtevi naših klijenata, i njih možete kombinovati sa ukrasnim i rustičnim svećama ili sitnim lampicama. Pored njih, u ponudi su i zasebni cvetni aranžmani, sa prirodnim ili veštačkim cvećem.

Dekoracija za mladenački sto podrazumeva i odabir stoljnaka i nadstoljnaka za svadbu, a u našem širokom asortimanu se možete odlučiti za posebne svilnkaste tkanine ili punije, pamučne materijale. Takođe, paleta boja stoljnaka podrazumeva sve nijanse, od puderastih i šampanj tonova, do onih jarkih.

Ikebane za mladalački sto i drugi dekorativni elementi

Ikebana za mladenački sto je prioritetna u dekorisanju svadbenog prostora jer predstavlja centralni deo prostorije. Mladenci su uvek u prvom planom, te je vrlo važno da ovaj dekor bude suptilan, ali u isti mah i upečatljiv detalj.

Ikebana je zapravo tradicionalna japanska umetnost aranžiranja cveća i doslovno se prevodi kao „glas cvetova“. Ova veština je primenu našla i u svadbarskim običajima, te cvetni aranžmani za mladenački sto treba da odslikaju odnos mlade i mladoženje.

Ukoliko ste pristalica klasike, možete se odlučiti za jednostavne ikebane koje podrazumevaju cvetove kao što su ruže ili orhideje, ili raskošne i nesvakidašnje bukete za one koji preferiraju glamur.

KONTAKTIRAJTE NAS

Unikatna dekoracija za mladenački sto – odaberite dekoraciju po vašem ukusu

Ukoliko cveće za mladalački sto nije vaša preferencija, u našoj ponudi možete pronaći i jedinstvenu dekoraciju koja ubraja sveće, lampione, ukrasne fenjere i svećnjake.

Stručan tim u Fiesta Events & Decoration će opremiti vaš svadbeni prostor, a za mladenački sto, dekoracija će biti jedinstvena, baš u skladu sa vašim potrebama. Trudimo se da realizujemo sve vaše želje i zahteve kako biste imali svoje venčanje iz snova!

Dozvolite nam da oplemenimo vaš prostor autentičnom dekoracijom i originalnim aranžmanima. Kontaktirajte nas!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber