Dekoracija za krštenje

Dekoracija za krštenje je sastavni deo proslave krštenja. Pored sale za proslavu krštenja, nudimo i kompletnu dekoraciju kojom će svi gosti biti oduševljeni. U dogovoru sa Vama odabraćemo dekoraciju po vašem ukusu i organizovati proslavu krštenja o kojoj ste maštali.

Dekoracija krštenja – svaki detalj je važan

Iako je običaj da se deci slavi prvi rođendan i krštenje zajedno, ima i onih koji ove događaje ne proslavljaju istovremeno. Pri dekorisanju prostora za proslavu krštenja posebnu pažnju treba posvetiti detaljima koji će vašu proslavu učiniti događajem za pamćenje. Kako bi odabrali prave ukrase, pri dekorisanju krštenja vam može pomoći naš tim profesionalaca.

Dekoracija za slatki sto i stolove za sedenje, baloni i ostali detalji trebaju biti usklađeni kako po boji, tako i po stilu. Kada se uređuje sala za proslavu krštenja, obično se biraju nežni, pastelni tonovi. Tradicija je da se plava boja koristi za dečake, a ružičasta za devojčice. Međutim, ukoliko želite, možete se odlučiti i za ukrase drugih nijansi – lila, žuta, zelena, ljubičasta ili neka druga boja.

Naglasak je na ukrašavanju slatkog stola, detaljima koji podsećaju na krštenje, kao što su ime deteta, datum rođenja, rode ili neki drugi ukras. Nezaobilazan detalj svake proslave su baloni različitih oblika, boja i veličina koji će joj dodati raskošnu notu.

Krštenje – dekoracija uz pomoć Fiesta Events profesionalnog tima

Pri dekorisanju prostora za proslavu krštenja deteta, neophodno je voditi računa o svakom detalju i ukrasu. Naš Fiesta Events tim posebnu pažnju poklanja upravo njima, kako bi ostvario svaku vašu zamisao.

Pored prostora i njegove dekoracije, pružamo vam mogućnost organizacije i ostalih segmenata, kao što su muzika i fotograf, koji će vašu proslavu učiniti kompletnom. Kontaktirajte nas i prepustite nam organizaciju proslave jednog od najlepših povoda za slavlje.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber