Kićenje kola za svadbu

Kićenje kola za svadbu je bitan deo ukupne dekoracije za svadbu. Ukrašavanje automobila u kome se mladenci voze daće važnost i istaći će automobil iz koga će izaći mlada i mladoženja. Odaberite dekoraciju za mladenačka kola i ostavite nezaboravan prvi utisak na vašem venčanju iz snova!

Dekoracija automobila za mladence – za dolazak na svadbu sa stilom

Dekoracija za svadbu pored dekoracije same sale u kojoj će se venčanje održati podrazumeva i kićenje kola za svadbu u kojim će se voziti mladenci. Svaka mlada želi da ostavi prvi utisak koji će svi pamtiti. Izlazak iz okićenog automobila će privući pažnju svih gostiju i usmeriti je na najvažnije prisutne na svadbi – mladence!

Posebnu pažnju posvećujemo dekoraciji vašeg automobila, kako bi ukrasi i cveće izgledali lepo tokom celog dana. Odaberite neki od aranžmana po vašoj želji i započnite vaše venčanje na najbolji mogući način.

Kićenje kola za svadbu – dekoracija mladenačkih kola po vašoj želji

U zavisnosti od vašeg ukusa i želja, možete odabrati različite vrste dekoracija za kićenje kola za svadbu. Možete ukrasiti samo prednji delo automobila, ili pak sve strane, prirodnim ili veštačkim cvećem. Pri odabiru aranžmana možete se opredeliti za dekoraciju različitih boja, oblika, cveća i materijala.

Ukoliko želite, automobil možete ukrasiti i različitim natpisima na staklima kao što su “Just married”, “Upravo venčani” ili posebnim tablicama sa imenima mladenaca.

KONTAKTIRAJTE NAS

Dekoracija kola za mladence – angažujte profesionalce

Ukoliko nemate ideju kako želite da vaš automobil izgleda ili vam je potrebna pomoć pri dekorisanju, Aria tim je tu da vam pomogne!

Profesionalci koji čine naš tim, pomoći će vam u izboru dekoracije koja će vaš automobil pretvoriti u pravu kočiju iz bajke u kojoj ćete se voziti do mesta na kome ćete izgovoriti vaše “sudbonosno da”.

Kontaktirajte nas!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.