Korpe za kićenje svatova

Korpe za kićenje svatova su neophodne kako bi se u njima nosili cvetići za goste. One svojim dizajnom mogu kićenje učiniti još svečanijim, a sam ambijent na venčanju još lepšim. Vodite računa o svakom detalju i odaberite dizajn korpi za kićenje koji će se slagati sa ostalom dekoracijom na vašem venčanju!

Korpe za kićenje svatova – ukrasne korpe različitog stila

Kićenje svatova je običaj koji je vekovima zastupljen na našim prostorima, a njemu se posebno raduju mlađi članovi porodice koji su zaduženi za kićenje. Cvetići za kićenje se u zavisnosti od vašeg ukusa, mogu praviti od prirodnog cveća ili veštačkih materijala, a oni zajedno sa korpom u kojoj se nalaze čine dodatak ostaloj dekoraciji.

Pletene korpice ukrašene tilom, biserima, ukrasnom trakom ili nekim drugim detaljima oduševiće goste prilikom kićenja. Dizajn korpi za kićenje svatova možete uskladiti sa ostalom dekoracijom za svadbu kao i sa reverima i narukvicama.

One mogu biti ukrašene u istom stilu kao i cvetići za kićenje, različitih boja, nijansi i materijala, a mogu biti različitih veličina. Kada birate korpe imajte na umu broj gostiju, kako bi svi ukraasi stali u nju i kako novac ne bi ispadao iz korpe.

Korpa za kićenje svatova – odaberite korpe po svom ukusu

Kako bi bili sigurni da će sve biti besprekorno, usklađivanje korpe za kićenje sa dekoracijom i ostalu organizaciju venčanja možete prepustiti sigurnim rukama našeg Fiesta Events & Decoration tima. Kontaktirajte nas, a mi ćemo rado biti deo vašeg najvažnijeg dana i potruditi se da ispunimo svaku vašu zamisao!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber