Kutije za koverte za svadbu

Kutije za koverte su relativno nova tradicija kod nas, a one prvenstveno služe da se u njih ubace darovi namenjeni mladencima. Kutije za koverte su idealno rešenje da u njima stoje sve koverte na jednom mestu, a kako bi se u potpunosti uklopile u ostatak prostora, važno je pažljivo birati kutije originalnog dizajna. U Fiesta Events & Decoration odgovaramo na sve vaše zahteve. Kontaktirajte nas! Kutije za koverte za svadbu  – elegantno rešenje za sve darove

Još od davnina, kod nas je običaj da se mladenci daruju nekim poklonima za svadbu.

Međutim, kroz vreme, način darivanja mnogo se promenio. Ranije su to obično bili pokloni u vidu nekih kućnih elemenata, neophodnih za započinjanje zajedničkog života, međutim vrlo često se dešavalo da mladenci dobiju duple, odnosno iste poklone.

Kako bi se to izbeglo, vremenom su ljudi došli na ideju da je najbolji svadbeni poklon novac, za koji će mladenci moći da kupe sve što im bude bilo potrebno, bez rizika od dupliranih poklona. Osim toga, mladenci često i sami zatraže novac kao poklon za svadbu, što je mnogo jednostavnije i lakše kako za same goste, tako i za mladence.

Kako se trudimo i oko najsitnijih detalja vašeg venčanja, pored same dekoracije za svadbu, u našoj ponudi nudimo vam i kutije za novac za svadbu koje mogu biti izrađene od različitih materijala.

One mogu biti kartonske, drvene, staklene i od drugih materijala, a čiji izgled ćemo prilagoditi celokupnoj dekoraciji prostora. Osim toga, one mogu biti i u različitim dimenzijama kako bi veličinu kutije prilagodili broju gostiju koji se očekuje na vašem venčanju.

Kutije za novac za svadbu obično se postavljaju na mladenački sto, te one moraju biti upadljive i vidljive gostima kada budu prilazili mladencima, a upravo takve ćemo kreirati za vas.

Kutije za koverte za svadbu – ponuda kutija za koverte u Fiesta Events & Decoration

Naš tim profesionalaca iz Fiesta Events & Decoration organizovaće za vas svaki detalj vašeg najvažnijeg dana, vaše je samo da se maksimalno opustite i zablistate tog dana. Kutije za koverte i celokupnu dekoraciju prepustite nama i verujte da ćemo napraviti magiju!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.