Organizacija venčanja

Organizacija venčanja veoma je važna kako bi ovaj veliki dan mladenci imali u lepom sećanju do kraja života. Neophodno je da bude osmišljena uz poseban osvrt na najsitnije detalje. Mi nudimo upravo to – perfektnu organizaciju i uspomene za ceo život. Fiesta Events nije standardna agencija za organizaciju venčanja, mi pružamo kompletnu uslugu organizacije svadbe u prelepim prostorima uz pogodnosti koje vi birate. Pogledajte naše usluge, kontaktirajte nas i organizovanje svadbe biće vam potpuni užitak!

Organizacija svadbe – naše usluge učiniće vaš dan savršenim

Fiesta Events kreira Vaš savršen dan! Organizacija venčanja u našoj režiji obuhvata bogate pakete usluga koji pokrivaju svaki aspekt svadbe. Opredelite se za ono što vam je najvažnije iz naše ponude, bilo da vas zanimaju dekoracije za venčanje, pozivnice, pokloni za goste,  specijalni efekti kao što je suvi led ili mehurići, rasveta za svadbe i mnogo toga drugog!

Posebnu pažnju posvećujemo željama mladenaca i zajedno sa vama kreiramo jedan od najvažnijih dana u životu. Ostvarujemo vaše želje misleći na sve detalje i uz nas je organizacija svadbe pravi užitak!

Dekoracija sale i stolova za svadbe

Dekoracija sale za svadbe vrši se po vašim željama, sa stilom i prepoznatljivo dobrim ukusom. Uz ovu uslugu dolazi i dekoracija stolova i stolica za svadbe, za prostor kao iz bajke. Kontaktirajte Fiesta Events tim i saznajte više o opcijama za svadbenu dekoraciju prostora.

Izbor menija - jelovnici i ketering za svadbe

Neka se na Vašem svadbenom meniju nađu najukusniji zalogaji za sve goste! U izbor menija za svadbe u Fiesta Events centru ulaze kvalitetni sastojci po vašoj meri i želji, pa u vaš paket usluga možete uključiti i najfiniji ketering za svadbe.

Fotografije i snimci sa venčanja

Naš profesionalni fotograf za svadbe ovekovečiće najlepše trenutke, kojima ćete se vraćati! Uz najlepše svadbene fotografije možete izabrati snimanje venčanja. Sačuvajte najlepše želje i zdravice i uvek se setite dana kada ste izgovorili sudbonosno da.

Uz pravu muziku kreirajte najbolju atmosferu na svadbi

Višegodišnje iskustvo rada sa bendovima čini da Fiesta Events organizacija venčanja u Beogradu i okolini bude kompletna. Muzika nije prepreka u našoj režiji, pošto nam brojni bendovi za svadbe stoje na raspolaganju u najkraćem roku i deo su naših usluga organizacije svadbe.

Iznajmljivanje odela i venčanice

Iznajmljivanje venčanice, iznajmljivanje odela za svadbu ili popularno iznajmljivanje smokinga, jesu odličan izbor ako ne planirate često nošenje ovakvog vida svečane odeće. Izgledajte savršeno na dan svog venčanja uz našu preporuku za salone venčanica koje nude kvalitetne haljine impozantnog izgleda.

Šminka za venčanje i frizure za mlade

Naša misija je da organizacija venčanja prođe savršeno, pa za vas angažujemo profesionalne šminkere i frizere, kojima su šminka za svadbu i frizure za mlade glavna usluga. Zablistajte na dan venčanja i ne dozvolite da šminkanje za venčanje postane briga, već čisto zadovoljstvo.

Posebne pogodnosti organizacije venčanja

Ako je vaš izbor organizacija venčanja, Beograd jeste skupa lokacija – i mi to znamo. Zato pružamo vrhunski ugođaj po pristupačnim cenama, kao i posebne pogodnosti uz pakete. 

Osim organizovanja svadbe u Beogradu, pružamo mogućnost organizacije venčanja i u okolini, kao i na drugim lokacijama po vašoj želji. Kontaktirajte nas – rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tok venčanja - pažljivo osmišljen svaki segment svadbe

Detaljan plan venčanja se može prilagoditi vašim željama, a u nastavku predstavljamo okviran redosled, od trenutka dolaska u prostor, do završetka svečane proslave.

Dolazak gostiju i mladenaca

Hostesa raspoređuje goste, svečani dolazak mladenaca (mogućnost dovoženja brodićem) posluženje kafom, pićem i predjelom.

Ceremonija venčanja

Svečana ceremonija venčanja uz matičara kog možemo rezervisati za Vas.

Prvi ples

Čaroban prvi ples, kao iz bajke, uz izbor omiljene pesme i specijalnih efekata kao što su dim i mehurići.

Fotografisanje

Organizovano fotografisanje sa mladencima uz pomoć Vašeg izabranog, ili našeg preporučenog fotografa.

Glavno jelo

U zavisnosti od izabranog menija sledi i posluženje glavnog jela tokom kog se atmosfera zahuktava.

Sečenje torte

Sečenje torte je jedan od najvažnijih momenata svakog venčanja. Ambijent i osoblje, uz našu posvećenost svakom detalju učiniće ovaj trenutak nezaboravnim.

Žurka

Nakon što je prošla magična ceremonija venčanja i nakon što smo se osvežili uz ukusnu hranu, žurka traje do ponoći, uz mogućnost produžetka (doplata po gostu).

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber