Pozivnice za venčanje

Pozivnice za venčanje služe da na inovativan način pozovete sve vaše goste da prisustvuju vašem najvažnijem danu. Kako je organizacija venčanja veliki zadatak, Fiesta Events iza sebe ima tim profesionalaca koji će za vas kreirati pozivnice za venčanje prema vašim željama, stoga pripremite vaše ideje i kontaktirajte nas kako bi zajednički kreirali savršene pozivnice za venčanje!

Pozivnice za svadbu – kreativan način pozivanja zvanica

Nakon što ste napravili spisak zvanica za svadbu, sledi naredni korak, a to je pozivanje gostiju! Pozivnice za svadbu postoje još od davnina i one predstavljaju tradicionalni način pozivanja zvanica.

Svaka pozivnica sadrži karakterističan tekst sa mestom, vremenom i datumom održavanja venčanja, koji možemo prilagoditi vašim idejama.

Fiesta Events u svom timu ima vrhunske dizajnere koji će za vas kreirati pozivnice baš onakve kakve ste zamišljali. U našoj ponudi imamo već nekoliko ideja te ćete naš primer pozivnice za svadbu imati prilike da vidite, a ukoliko ste pozivnice za svatove zamišljali drugačije, ne brinite – naš tim dizajnera napraviće pozivnice za venčanje baš kao sa slike!

U skladu sa vašim ukusom, pozivnice za svadbu mogu biti izrađene od različitih materijala, a često su u pitanju papirne pozivnice, napravljene od kvalitetnog, čvrstog kartona koji se neće savijati.

Elegantne pozivnice za venčanje modernog dizajna štampaju se na najsavremenijim mašinama, te vas uveravamo da je njihov kvalitet besprekoran!

Čak i ukoliko se opredelite za neke od naših pozivnica za venčanje moguće su određene korekcije koje se tiču samog dizajna, boja i teksta, stoga ne brinite jer ćemo za vas prilagoditi celokupan dizajn pozivnice za venčanje tako da se on uklapa u vaš ton venčanja, odnosno uz dekoraciju stolova, i celokupnu dekoraciju za svadbu.

Izrada pozivnica za venčanje u Fiesta Events & Decoration

Fiesta Events tim sastavljen je od profesionalaca koji će svaki segment venčanja organizovati i obaviti umesto vas i tako dovesti vaše venčanje do savršenstva!

U našem timu uvrstili smo i iskusne dizajnere koji će predano, i uz puno truda kreirate savršene pozivnice za vas. Na raspolaganju vam stoji veliki izbor pozivnica za venčanje čiji izgled i dizajn u potpunosti možemo sastaviti prema vašim željama.

Dovoljlno je da pripremite tekst, i da imate viziju o izgledu pozivnica, a sve ostalo prepustite nama.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozivnice za venčanje – cena personalizovanih pozivnica za venčanje

Cena pozivnica za venčanje prvenstveno zavisi od materijala od kojih se pozivnice izrađuju, količine kao i vrste štampe korišćene za izradu.

S obzirom na to da se trudimo da našim mladencima ugodimo što više, za vas ćemo kreirati pozivnice za venčanja vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama!

Kontaktirajte nas i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet usluga!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber