Proslava godišnjice mature

Proslava godišnjice mature je sjajna prilika da se podsetite školskih dana, a uz naše usluge organizacije, savršena proslava je samo na korak od vas! Rezervišite predivan prostor na obali Save ili drugoj željenoj lokaciji van Beograda, odaberite jedan od čak 7 ketering menija, a mi ćemo se pobrinuti za dekoraciju, muziku, rasvetu, fotografa i sve ostalo što će upotpuniti vašu proslavu godišnjice mature!

Proslava godišnjice mature – prepustite celokupnu organizaciju nama

Svi se rado sećamo školskih dana i mladosti -upravo zato je godišnjica mature idealna prilika da obnovite kontakt sa starim prijateljima i saznate šta se novo dešava u njihovim životima!

Koliko god proslava godišnjice mature bila uzbudljiva za sve zvanice, organizacija često pada na jednu osobu. Ukoliko ste ovog puta to baš vi, nakon što kontaktirate sve stare prijatelje, sledi vam naporan proces organizacije.

Na svu sreću, Fiesta Events je tu da vam ovaj proces olakša – sve aspekte organizacije sa poverenjem možete prepustiti nama! Na vama je samo da kontaktirate svoje prijatelje, a nama dostavite broj zvanica, nakon čega bezbrižno možete sačekati veče proslave!

Proslava godišnjice mature na obali reke Save – odličan odabir prostora za proslave

Odaberite prostor za pamćenje i provedite nezaboravno veče uz fantastičnu atmosferu, ukusan ketering i predivan pogled iz naše sale za proslave!

Fiesta Events vam, između ostalih lokacija, nudi raskošnu i prostranu salu za proslave na dva nivoa koja pokriva 570 m2 i nudi ukupno 350 mesta za sedenje. Podijum za ples u centru sale pruža dovoljno prostora za ples za sve zvanice, dok u pauzama od veselja možete uživati u prelepom pogledu na Savu i Kalemegdan koji se pružaju sa romantične terase.

Takođe, nudimo usluge dekoracije prostora, kao i keteringa za vašu proslavu. Dekoraciju stolova, stolica i sale možete potpuno prepustiti nama, a ukoliko želite, možete i učestvovati u ovom procesu i dati svoje predloge za vaša tematska slavlja.

Što se tiče keteringa, na raspolaganju su 7 menija kreiranih da zadovolje svačiji ukus. Pažljivo kreirane kombinacije hrane i pića, zajendo sa iskustvom i kreativnošću naših kuvara obezbediće savršenu zakusku za vašu proslavu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Mnoštvo dodatnih usluga za fantastičnu proslavu godišnjice mature

Nijedna proslava godišnjice mature nije potpuna bez dobre muzike. Imajući to u vidu, za vas smo obezbedili vrhunske muzičare i bendove koji će razgaliti atmosferu i podstaći ljude na ples. Na vama je da odaberete repertoar iz svoje mladosti, i nostalgično putovanje može da počne!

Osim dobre muzike, obezbeđujemo i rasvetu, kao i specijalne efekte poput mehurića, suvog leda, prskalica i vatrometa, koji će dodatno obogatiti prostor i oduševiti sve zvanice.

Kako bi se proslava godišnjice matrure dugo pamtila, tu su naši profesionalni fotografi koji će snimiti celo veselje i ovekovečiti ga fotografijama. Zabeležite najlepše tenutke okupljanja, kojima ćete se uvek rado vraćati!

Kontaktirajte nas i  uverite se u kvalitet usluge koju nudi Fiesta Events! Uz naše usluge, svaka godišnjica mature biće spektakularna, te svoje najbolje uspomene nećete morati da proživljavate kroz fotografije, već ćete ih stvarati na licu mesta!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber