Proslava rođendana

Kako bi vaša proslava rođendana bila nezaboravna, neophodni su pažljivo planiranje i detaljna organizacija. Mi smo tu da vam pomognemo! Dekoracija prostora, obezbeđena muzika i fotograf samo su neke od usluga koje vam nudimo. Istražite našu ponudu i proslavite rođendan u stilu!

Proslava rođendana Beograd i okolina – kako odabrati adekvatan prostor za proslavu?

Iznajmljivanje prostora za rođendane najbolji je potez kod rođendana sa velikim brojem zavanica, ali i kod skromnijih proslava.

Zajedno sa muzikom, sala je ono što utiče na atmosferu celokupne proslave. Baš iz tog razloga, mesto na kome se rođendan proslavlja jedna je od najbitnijih stavki prilikom organizacije. Kada je u pitanju proslava rođendana, Beograd ima najveću ponudu, a Fiesta Events & Decoration sa ponosom čini njen deo.

Izaberite prostor za rođendane na reci

Posebno zanimljive prostore za rođendane predstavljaju sale koje se nalaze na Novom Beogradu – tik pored reke.

Nudimo vam sale za rođendane sa pogledom na reku, namenjene manjem i većem broju gostiju, koju možemo dekorisati po vašoj želji, kako bi vaša proslava izgledala baš onako kako ste zamislili!

Bez obzira da li želite elegantnu i skromnu proslavu ili maštate o grandioznoj proslavi sa velikim brojem zvanica, tu smo da vam pružimo kompletan ugođaj. Naš prostor i prateće usluge odgovoriće svim vašim zahtevima!

KONTAKTIRAJTE NAS

Kompletna usluga organizacije rođendana za potpuni užitak

Osim samog prostora, Fiesta Events nudi veliki broj dodatnih usluga po izuzetno povoljnim cenama. U našoj ponudi čeka vas dekoracija prostora za rođendan, ketering sa izborom različitih jelovnika, kao i obezbeđena muzika po vašem ukusu i sva neophodna prateća oprema.

Osim toga, nudimo i usluge profesionalnog šminkanja i frizure za slavljenice. Prema vašoj želji, angažujemo iskusne timove profesionalnih frizera i šminkera, koji će svakoj slavljenici omogućiti da se oseća kao princeza!

Kako bi vaša proslava bila potpuna, tu su i specijalni efekti poput suvog leda, mehurića, vatrometa i prskalica, koji će vas staviti u centar pažnje, a naši fotografi snimiće vašu celokupnu proslavu i zabeležiti nezaboravne trenutke.

Uz naše prostore za rođendane, proslava vašeg rođendana dugo će se pamtiti!

KONTAKTIRAJTE NAS

Proslava dečijeg rođendana Beograd – pružite svojim mališanima nezaboravnu rođendansku proslavu

Iznajmljivanje prostora za dečije rođendane ume da bude komplikovano. Ukoliko želite da zabava prođe besprekorno, prostor mora biti prilagođen i deci i odraslima. Zbog toga se u našoj ponudi nalaze sale koje imaju prostrani podijum za ples, ali i dovoljno mesta i za dečiju igru i za roditeljsku zabavu!

Naši prostori su takođe pogodni za organizovanje rođendana za tinejdžere, kao i za proslave 18. rođendana!

Fiesta Events tu je da ispuni sve vaše zahteve. Šta god da vi poželite, mi možemo da ostvarimo! Kontaktirajte nas i proslavite svoj rođendan baš onako kako ste oduvek želeli!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.