Sale za venčanja i proslave

Prostor za proslavu venčanja i drugih bitnih događaja je najvažnija stavka kada govorimo o organizaciji ove vrste. U današnje vreme postoji mnoštvo dobrih restorana, prostora i sala za velike događaje, ali potrebno je odabrati upravo onaj koji u svakom aspektu zadovoljava vaše želje potrebe.

Zato je Fiesta Events tim tu, da vam pomogne da bez muke pronađete sale za venčanja za željeni datum!

Prostori za venčanja i razne proslave – provod za pamćenje

Prostori za venčanja ili bilo koju drugu vrstu proslava su obično prvi na listi obaveza koje treba rešiti. Upravo iz razloga što su najbitnija stavka, mogu biti i najteži za rešavanje.

Zato ćemo zajedničkim snagama, u skladu sa vašim željama, doći do savršenog rešenja i osigurati da budete sasvim zadovoljni onim šta ste izabrali.

Pre svega, treba obratiti pažnju na kapacitet sale za venčanja, na samu lokaciju i položaj, kao i na to kakvo ga osoblje krasi. Dogovor treba napraviti tek onda kada svaka stavka bude zadovoljena kako biste ispunili zacrtane želje. Fiesta Events tim pobrinuće se da efikasno dođe do idealnog rešenja za vas, a sale za venčanja koje ćemo vam ponuditi, zasigurno vas neće razočarati!

Event centar “d’Aria”

Event centar “d’Aria” je smešten na veoma atraktivnoj lokaciji preko puta Kalemegdanske tvrđave. Raspolaže kapacitetom od 320 sedećih mesta i može da primi do 800 zvanica u koktel varijanti. U prelepom okruženju sa terasom koja gleda na ušće reka Dunava i Save, “d’Aria” je savršeno uređen prostor za venčanje iz vaših snova.

Cene po osobi

od 29e

Kapacitet

50-800 osoba

Lokacija

Ušće bb

Event Centar Kopernikus 6 10

Event Centar Kopernikus 6 10 je lociran na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću reke Save i Dunava, kao takav predstavlja savršen izbor za organizovanje svih vrsta svečanosti, venčanja, koktela, prijema, skupova, seminara i proslava za ukupno 1500 osoba.

Pored prelepog i modernog dizajna, Kopernikus 6 10 Event Centar ima fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu.

Event Centar Kopernikus 6 10 sačinjen je od 2 zatvorena prostora, svaki površine 750m2, i Terase od 600m2.

Svaki segment je dizajniran da funkcioniše zasebno, tako da je moguće organizovati 3 različita događaja u isto vreme, što je jedinstveno za ovaj prostor.

Cene po osobi

od 49e

Kapacitet

50-1500 osoba

Lokacija

Ušće bb

Metropol Palace Belgrade

Svečana sala hotela Metropol pružiće vam bajkovit ambijent za proslavu sudbonosnog “Da!”. Kultni hotel u centru Beorada poznat je po fenomenalno uređenom enterijeru, ali i vrhunskoj usluzi. Metropol od svakog slavlja kreira premium iskustvo koje će se dugo prepričavati. Kapacitet sale za venčanje u Metropolu je od 150 do 600 gostiju, što je čini sjajnim izborom za svadbe različitih veličina. Dostupno je više svadbenih paketa po izboru, a cena “po stolici” iznosi od 70€. Metropol se nalazi u samom centru grada, što ga čini lako dostupnim gostima iz svih delova Beograda, a naročito se preporučuje mladencima koji crkveno venčanje obavljaju u Crkvi svetog Marka ili u Hramu svetog Save, zbog blizine ovih lokacija.

Cene po osobi

od 70e

Kapacitet

150-600 osoba

Lokacija

Bulevar kralja Aleksandra 69

The Dream Event Venue

The Dream – mesto za Vašu proslavu iz snova. Organizujte venčanje, proslavite rođendan ili jubilej sa pogledom na reku, Ušće, Kalemegdan i Beograd na vodi. Najnoviji i najmoderniji event centar koji se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu – Beton Hali.

Uz posebno koncipirane ponude postoji mogućnost organizacije venčanja na otvorenom do 80 osoba.

Cene po osobi

od 75e

Kapacitet

150-300 osoba

Lokacija

Beton Hala Beograd

Restoran Move

Doživite bajkovito venčanje ili bilo koju vrstu proslave sa pogledom na reku Savu, u magičnom ambijentu uz profesionalni tim koji će se pobrinuti za sve prateće stavke koje su potrebne da vaš dan bude dugo zapamćen od strane vas i naravno, vaših gostiju. Kvalitetna usluga, predivan ambijent i maestralna lokacija samo su neki od naših glavnih aduta. Kapacitet sedećih mesta za svečanim restoranskim banket stolovima je do 150 ljudi, a inače je kapaciteta do 300 ljudi.

Cene po osobi

od 50e

Kapacitet

150-300 osoba

Lokacija

Ušće bb

Sale za venčanja – mesto gde počinje vaša bajka

Sale za venčanja su mesta koje mladenci pamte tokom čitavog života. Zato je vrlo važno da ona bude uređena baš prema nihovoj želji, kako bi im u sećanju ostale najlepše uspomene.

Mi smo tu da vaša vaša sećanja načinimo doživotnim i pomognemo vam da pronađete najbolje sale za venčanja koje postoje u ponudi. Vaš prvi ples, žurka tokom proslave i sve fotografije napravljene na ovom mestu ostaće zauvek vaša omiljena uspomena.

KONTAKTIRAJTE NAS

Odaberite sale za venčanje i fantastični prostor za proslavu po vašem ukusu

Fiesta Events & Decoration ima u  ponudi zaista mnoštvo različitih vrsta usluga koje bi vam mogle biti od koristi za venčanje, rođendane ili proslave generalno.

Sale za venčanja se razlikuju prema veličini, izgledu, cenama i ostalim različitostima. Da biste lakše mogli da pronađete salu za venčanje koja odgovara baš vama, kontaktirajte naš tim koji će vam pomoći u organizaciji venčanja iz snova!

Sa nama ćete vrlo lako moći da dođete do onoga što ste zamislili, te ćemo se zajedno potruditi da sala za venčanje, proslava rođendana, krštenja ili godišnjice načinimo jednim od najboljih iskustava koje ste ikada doživeli.

Ukoliko vam je potrebna ikakva pomoć ili dodatna informacija vezana za sale za venčanja – posetite naš sajt i kontaktirajte naš tim koji će vam biti na raspolaganju za sve nedoumice!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.
064 333 39 30 | WhatsApp | Viber