Tabla dobrodošlice za venčanje

Tabla dobrodošlice za venčanje je efektan detalj koji se obično postavlja na samom ulazu u salu i nešto što će gosti prvo primetiti kada budu dolazili. U pitanju su moderni posteri sa cvetnim ili drugim detaljima koji sadrže klasičan natpis “Dobro došli na naše venčanje”. Osim onih krucijalnih stvari, naš tim pozabaviće se i svim detaljima uz koje će vaše venčanje izgledati savršeno!

Tabla dobrodošlice za venčanje – efektan detalj koji će svima zapasti za oko

Odabrali ste salu za venčanje, osmislili dekoraciju, ali vam i dalje nedostaju neki sitni detalji koji će upotpuniti doživljaj?

Ukoliko želite da na vašem venčanju imate detalj koji će sigurno svima zapasti za oko, tabla dobrodošlice je pravi način da to i postignete.

Kao što smo napomenuli, tabla dobrodošlice za venčanje uglavnom se postavlja pored ulaznih vrata, na samom ulazu u salu kao vid zahvalnice i dobrodošlice vašim gostima.

Zbog svog izgleda i modernog dizajna, table dobrodošlice za svadbu su vrlo fotogeničan detalji, uz koje ćete i vi, a i vaši gosti imati jedinstvene fotografije.

Table mogu biti izrađene od različitih materijala – one mogu biti providne, napravljene od pleksiglasa ili drvene. Sam izgled možete sami birati, a mi smo tu da sve vaše ideje sprovedemo u delo!

Dizajn koji odaberete, štampa se na čvrstoj tabli koja se potom postavlja na štafelaj. U našoj ponudi imamo po nekoliko primera tabli dobrodošlice koje možete i iskoristiti za vaše venčanje kako bi uklopile uz celokupnu dekoraciju za svadbu.

Ukoliko to ne bude slučaj, budite slobodni da kod nas dođete sa pripremljenim idejama i zamislima, a mi ćemo ih rado poslušati i kreirati za vas table dobrodošlice za venčanje prema vašem ukusu. Ne samo da ćete moći da birate dizajn, već i boje, veličinu i font slova, kao i brojne druge detalje.

Table dobrodošlice za svadbu – detalj koji pravi razliku

Tim Fiesta Events & Decoration mislio je na sve segmente vašeg venčanja, uključujući i table koje izrađujemo sa puno truda i promišljanja o detaljima kako bi za vas kreirali venčanje iz snova.

Tu smo da sve isplaniramo i obavimo umesto vas, i da sve vaše ideje sprovedemo u delo. Kontaktirajte nas kako bi zajednički kreirali vaš savršen dan!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Fiesta Events & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.